Koji je to operacijski sistem (OS), koji opslužuje vaš računar dok vi tipkate odgovor na ovo pitanje. Windows XP, Windows Vista, možda neki drugi Windowsi, Mac OS X ili nešto drugo od Appla, neki od Linuxa...
Moj je Windows Vista Ultimate. S obzirom da je poprilično rastrošan sa grafikom i svime ostalim, Vista ima i ocjenu samog računara (u pogledu njegovih mogućnosti i njenih potreba). Ocjena koju Vista daje mojem računaru je 5,1.
Jock tu!
Posljednih 18 mjeseci koristim OS X i ne vračam se na Windowse.
Jock tu!
multi piše:
Posljednih 18 mjeseci koristim OS X i ne vračam se na Windowse.
svaka cast,jarane jer to je jedan od najtezih sistema i ako razturas mogo si malo raju poducit!!
Ja koristim xp-je jer su za jednom stvarno najlaksi sistem na svijetu i kad se sruse jednostavno jih ponovo nalozis i ostaju sve datoteke i settingsi kao i prije! Jos jednom svaka cast!!
Jock tu!
isto ko i ti Safete upotrebljava vistu ultimate ali razmišljam da bi prešo na linux-e
Jock tu!
Evo, moram se malo dopuniti. Kod kuće je Vista Ultimate, u uredu Vista Business, na prenosniku XP. Na Vistu sam već apsolutno navikao i ne razmišljam o tome da bi je mijenjao za nešto drugo. Budimo realni, svaki operacijski sistem nudi VIŠE nego što mi trebamo. Sve ostalo su emocije.
Jock tu!
pa dobro da se i ja malo dopunim:))i ako sam puniji:))ovako na prenosniku vista ultimate ,kod kuče xp a na poslu je itako služeno i gore imaju xp-je
Jock tu!
Ja koristim Windows Xp Professional +SP3, odlican OS, za sad ne razmisljam na upgrade! Mada i sama konfiguracija pc-a mi to ne bi dozvolila haahaha
Radio sam sa Vistom, i sta reci...sminka, nista vise! Sad se prica da ce Windows 7 ciniti cuda, nisam jos radio s njim, mada na netu je vec odavno dostupan a u prodaji ce bit od 22okt...
Jock tu!