Forum Bošnjaka Slovenije

Trenutno niste prijavljeni...

Blic!

Nemojte napisati ništa zbog čega bi se, kada to pročitate sa primjerene vremenske razdaljine, mogli kajati. Safet

#1 18.11.2008 14:08

admir
Efendija
: ljubljana
Registrovan: 15.10.2007
Komentari: 183

novi broj Bošnjaka

izašao je novi, tridesetpeti, broj Bošnjaka. Trenutno se može dobiti u prostorijama društva Ljiljan (Luize Pesjakove 9, Savsko naselje, Ljubljana) i Sevdah (Verovškova 38, Ljubljana) te u mesdžidu na Pržanu. Ukoliko neko od članova foruma želi dobiti svoj primjerak, a spomenute lokacije  mu nisu u blizini, neka ovdje izrazi svoj interes pa ćemo nekako rješiti dostavu.

Jock tu!

#2 04.12.2008 08:27

SultaNEmir
Beglerbeg
: Ljubljana
Registrovan: 10.01.2008
Komentari: 1075
Web

Re: novi broj Bošnjaka

Da li se je razmisljalo o slanju po posti na adrese?
Mozda bi trebalo napisati i nesto o sportu i bosnjacima, vec sam predlagao ima jos predloga zanimljivih za bosnjak

Čudno je to kako nula, stavljena na kraju, povećava vrijednost  - diplomata je čovjek koji četiri puta razmisli prije nego ništa ne kaže.

Jock tu!

#3 04.12.2008 09:28

Safet
Administrator
Registrovan: 01.10.2007
Komentari: 562
Web

SultaNEmir piše:

Da li se je razmisljalo o slanju po posti na adrese?
Mozda bi trebalo napisati i nesto o sportu i bosnjacima, vec sam predlagao ima jos predloga zanimljivih za bosnjak

Razmišlja se i postoji mogućnost slanja na kućnu adresu. Mislim da je stavr samo u tome da naslovnik plati poštarinu, barem je tako bilo do sada. I ja sam sam počeo Bošnjak dobivati tako što sam platio poštarinu za šest brojeva. znači, svi koji bi ga željeli primati na kućnu adresu, javite se Admiru (on je urednik časopisa) pa ćete se sve dogovoriti.

Što se tiče sporta i tu ti dajem zeleno svijetlo, ali samo osbno, jer sam nisam više u redakciji časopisa i nemam uticaja na uređivačku politiku, no, ne sumnjam da će se i za to naći razumijevanje.

Što se sporta tiče, možemo mi naparaviti suradnju i sa portalom, tu imam neka veze, dobar sam sa urednikom wink, i bilo bi mi drago da obogatimo portal i sa time.

Ovdje bi trebalo pisati nešto pametno. Kada se čega dosjetim, pročitat ćete..

Jock tu!

#4 07.04.2009 15:09

Walter
Beglerbeg
Registrovan: 08.11.2007
Komentari: 518

"Bošnjak" broj 36, martovsko izdanje.
Ne omalovažavajući trud i zalaganje urednika i svih saradnika "Bošnjak"-a, u zadnjem broju me se posebno dojmio tekst gospođe ili gospođice F. Bužimkić Halilović. Svoj tekst i Mešine citate ukomponovala je u jednu lijepu cjelinu. Jedina zamjerka...trebalo je biti malo više njenog teksta, a ko nije čitao "Derviša..." i "Tvrđavu" ovo ga je moglo "natrjerati" da ih nabavi i pročita.

Pa ipak...aferim i autoru i uredništvu.

Svoj ti pos'o!

Jock tu!

Podnožje